Avast säkerhetslösningar för hemmet

Intelligent antivirus, antispionprogram och antisabotageprogram
Avast DynaGen-baserade antivirus strömmar hundratals små uppdateringar i realtid till din dators virusdatabas varje dag så att nya sabotageprogram fångas upp ännu snabbare. Besluten är baserade på artificiell intelligens med stöd av algoritmen som ansvarar för analys av misstänkta filer.

Kör skumma filer i en virustrygg miljö
Osäker på om filen du just laddade ned är säker? Kör filen i Sandlådan, en virtuell miljö där du tryggt kan exekvera även de mest infekterade filer. Men du kommer att veta om den är säker ändå med Avast FileRep-teknik som skannar filens rykte.

Finjusterat gränssnitt
De nya touch-kompatibla kontrollerna i Avast 2014-familjen är så enkla att din farmor kommer bli en antivirus-guru. Dessutom hittar du snabbare dina favoriter bland de avancerade funktionerna.

Skydda dina ekonomiska transaktioner
Dina pengar förtjänar verkligen ett säkert skydd mot bedrägerier. Förhindra att ditt kreditkort eller bankuppgifter på nätet blir hackade och dina pengar stulna. Använd Säker Zon i för att trygga dina känsliga transaktioner. Med Avast Säker Zon kan du göra inställningar så att dina favoritwebbplatser för shopping eller bankärenden automatiskt visas i Säker Zon. Därmed säkerställs att dina känsliga ekonomiska transaktioner förblir privata. Nu med en slimmad look och superenkel att starta upp och använda.

Avast skara i molnet
Avast CommunityIQ är en av världens snabbaste signaturbaserade datakällor om sabotageprogram. Detta förvarningssystem utgår från uppgifter från tiotals miljoner av Avast kunder som – helt anonymt – delar alla nya sabotageprogram de stöter på.

Flera olika alternativ att välja mellan
Avast har tre olika produkter att välja mellan som vi rekommenderar för hemanvändning och nedanstående tabell beskriver skillnaden dem emellan.

avast_hem_alternativ

Priser för 1-års abonnemang / dator (inklusive moms)
avast! Pro Antivirus: 449 kr
avast! Internet Security: 549 kr
avast! Premier: 749 kr
Välkommen att ta kontakt med oss för beställning eller om ni önskar prisuppgifter på flerårs- och fleranvändarabonnemang.