Avast säkerhetslösningar

Efter 25 års innovation är Avast fortfarande det mest betrodda antiviruset i världen
Om du inte hört talas om Avast så är det den mest betrodda globala antivirusproducenten i världen som aktivt skyddar nästan 200 miljoner PC, Mac och Androidenheter. Större delen av världen litar på Avast för att de har skyddat sina kunder och deras filer i 25 år, på över 40 språk (fler än något annat antivirusprogram) på alla bebodda kontinenter.

avast-antivirus-en


Behöver du mer än så? Skydda även dina ekonomiska transaktioner
Dina pengar förtjänar verkligen ett säkert skydd mot stöld. Med Avast Säker Zon kan du göra inställningar så att dina favoritwebbplatser för shopping eller bankärenden automatiskt visas i ett “virtuellt fönster”. Därmed säkerställs att dina känsliga ekonomiska transaktioner förblir privata. Perfekt för auktionssidor, biljettköp, hotell- eller flygbokningar, onlinespel eller andra slags överföringar av pengar. Säker Zon har nu en mer slimmad design och är superenkel att starta upp och använda.
avast secure
Öka din säkerhet med automatiska uppdateringar av andra datorprogram
Hackare förlitar sig på att folk använder föråldrade versioner av program som webbläsare eller PDF-läsare, så de flesta virus och sabotageprogram utnyttjar säkerhetsluckor som har rättats till i nyare versioner. Det är helt nödvändigt men irriterande att behöva uppdatera alla program manuellt så den automatiska Software Updater i Premier gör det åt dig – så att du alltid använder de senaste versionerna och undviker de där säkerhetsluckorna.
avast update

Experter tilldelar Avast regelbundet certifikat och utmärkelser
Avast premieras och certifieras ofta av flertalet oberoende organisationer och utvärderingsinstitut inom industrin. De påtalar särskilt Avasts olika programs förmåga att känna av virus samt att de inte gör din dator långsammare.
Avast certifikat och utmärkelser
Läs mer om:
Avast säkerhetslösningar för hemmet.
Avast säkerhetslösningar för företaget.