Avast säkerhetslösningar för företaget

Avast erbjuder säkerhetslösningar för alla företag – från enmansföretagaren till företag med flera hundra anställda.

– Säkerhetslösningar för klienter –

Betala bara för de funktioner du behöver
avast! Endpoint Protection ger ett kraftfullt skydd för alla klientdatorer – utan att du behöver betala extra för serverskydd.

Certifierad, snabb och upptar inte mycket av systemets resurser
avast! Endpoint Protection bygger på Avast certifierade och prisbelönta antivirusmotor och erbjuder inte bara ett starkt skydd utan även nätbaserad central hantering/uppdateringar, fjärrinstallation, säkerhetsvarningar i realtid, schemalagd automatisk skanning och mycket mer.

Få skydd i realtid
Din databas kommer att vara ständigt uppdaterad med de senaste definitionerna i realtid via uppkoppling mot AVAST Virus Lab istället för att du ska behöva vänta på en traditionell databasuppdatering.

Spara tid och pengar med fjärrhantering
Fjärrinstallera och fjärruppdatera för att spara både tiden och kostnaderna för traditionell driftsättning på varje klientdator. För större flexibilitet erbjuds två olika administrationskonsoler – det enkla Small Office Administration för grundläggande nätverk och det robusta Enterprise Administration för komplexa nätverk.

Maximera produktiviteten
Schemalägg skanningar, uppdateringar och uppgifter när anställda inte behöver använda sina datorer så att arbetstiden inte kortas på grund av underhåll. Att upprätthålla ditt företags säkerhet har aldrig varit så intuitivt, stressfritt och effektivt.

Inbyggd brandvägg och skräppostskydd för att säkra dina känsliga uppgifter (endast Plus-versionen)
Allt nödvändigt skydd ditt företag behöver finns nu i ett lätthanterligt paket – inklusive en stark brandvägg och skräppostskydd som gör ditt nätverk säkert och effektivt.

Avancerat skydd för filservrar (endast Protection Suite och Protection Suite Plus)
Högpresterande serverskydd skannar all trafik dina servrar kan hantera för att säkra dig mot infektioner. Avast SharePoint Server-tillägg är kompatibelt med alla de vanligast förekommande operativsystemen som Windows 2012/2008/R2 och 2003 Server och integreras med SharePoint 2013/2010/2007/2003-servrar via Microsofts egna antivirusgränssnitt för maximalt filserverskydd.

 

Avast alternativ för företag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Priser för 1-års abonnemang / dator (exklusive moms)
avast! Endpoint Protection: 419 kr
avast! Endpoint Protection Plus: 499 kr
avast! Endpoint Protection Suite: 349 kr (minst 5 st datorer krävs)
avast! Endpoint Protection Suite Plus: 449 kr (minst 5 st datorer krävs)
Välkommen att ta kontakt med oss för beställning eller om ni önskar prisuppgifter på flerårs- och fleranvändarabonnemang.


– Säkerhetslösningar för servrar – 

avast! File Server Security och avast! Email Server Security skyddar dina data för att upprätthålla säkerheten inom din organisation.
avast! File Server Security tilldelades VB100-utmärkelsen från Virus Bulletin för att ha uppnått 100-procentig avkänning och noll falsklarm i de två huvudtesterna.

Oumbärligt skydd för dina serverdata
Högpresterande serverskydd som är kompatibelt med alla de vanligast förekommande operativsystemen, såsom Windows 2012/2008/R2, 2003 Server.

Få skydd i realtid
Din virusdatabas uppdateras ständigt med de senaste definitionerna i realtid via uppkopplingen mot AVAST Virus Lab. Med andra ord har ditt nätverk de senaste dagsfärska hotsignaturerna så snart Avast har dem.

Ha kontroll med varningar i realtid

Avast lättnavigerade grafiska användargränssnitt har ett användarvänligt centralt fönster till alla programfunktioner. Heltäckande rapporteringsalternativ ger dig justerbara parametrar för vilken information som inrapporteras och hur ofta.

Integrera din SharePoint (endast File Server Security)
Avast SharePoint Server-tillägg integreras med SharePoint 2010/2007/2003 via Microsofts egna AV-gränssnitt.

Avast företag serveralternativ
Priser för 1-års abonnemang / server (exklusive moms)
avast! File Server Security: 3900 kr
avast! Email Server Security: 2500 kr
Välkommen att ta kontakt med oss för beställning eller om ni önskar prisuppgifter på flerårs- och fleranvändarabonnemang.