Företaget

SpeechCom Systemutveckling AB (org.nr 556587-9581) grundades år 2000 av Fredrik Hildebrandsson som har en magisterexamen i datalingvistik och mångårig erfarenhet inom IT-konsultation, systemutveckling och talteknologi.

Fredrik har en bakgrund (såväl anställd som konsult) som IT-ansvarig, systemutvecklare och projektledare på Volvo IT, Volvo Technology och Volvo Personvagnar.

SpeechCom arbetar idag inom tre olika områden:

IT-support. Vi hjälper såväl företag som privatpersoner med IT-frågor. Det kan vara alltifrån att ta bort ett virus till att konfigurera en server och nätverk. Vi utvecklar även skräddarsydda programvaror enligt våra kunders önskemål.

Talteknologi. Vi utvecklar lösningar som är baserade på röststyrning (tal-till-text), talsyntes (text-till-tal) samt talarverifiering. Mer information om detta finns på www.speechcom.se.

Dikteringsprodukter. Vi driver webshopen dikteringsbutiken.se där vi har ett fullständigt sortiment av såväl olika typer av dikteringslösningar som headset med tillbehör från Plantronics. Våra övriga leverantörer är huvudsakligen Philips, Olympus och Nuance.

Tillsammans med vårt nätverk av samarbetspartners och leverantörer, kan vi erbjuda våra kunder en fullservice inom ovanstående områden.