Webhotell

Om ditt företag inte syns på Internet, ja då finns det inte. Nästan så är det faktiskt idag. Det mest vanliga sättet att få tag i produkter, tjänster och företag idag är att göra sökningar på Internet.

Med ett webhotell så får du en plats för din hemsida, men du får också en mail-funktion, databashanterare (för att kunna göra mer avancerade hemsidor, t.ex. webshopar) och en mängd andra funktioner för en rimlig kostnad.

Sedan år 2000 använder vi själva webhotell från hosting-företaget Ballou i Karlskrona. Ballou grundades år 1997 och då vi under de år som vi har varit kunder hos dem har vi varit mycket nöjda med såväl deras tjänster som support. Detta medför att vi även rekommenderar dem varmt för våra kunder. Vår egen webshop, dikteringsbutiken.se, driftas t.ex. hos Ballou.

Vi har erfarenhet av alltifrån enkla websidor till mycket avancerade webshopar. Tillsammans med våra samarbetspartners inom design och e-handel, kan vi ta helhetsansvaret för att leverera den närvaro på Internet som du önskar att ditt företag ska ha. Välkommen att ta kontakt med oss!

Support
Support
Domän
Domän
E-post
E-post
Skydd
Skydd
Backup
Backup
Applikation
Applikation
Sidbyggare
Sidbyggare
Utrymme
Utrymme
Databas
Databas
Trafik
Trafik
Smart paketerat med erfarenhet
Ballou har funnits i branschen sedan 1997 och med den erfarenheten har de paketerat Ballou Webhotell! Tjänsten är lättillgänglig och användarvänlig. Med Ballou Webhotell kan du vara säker på att du får allt du behöver för att synas på ett bra sätt på webben.
Smart paketerat med erfarenhet
Driftsäkerhet – ett absolut krav!
Ballou kan drift! Att hålla absolut högsta tillgänglighet på ditt webbutrymme är självklart grundstommen för oss och för Ballou. Det är vårt yttersta ansvar mot dig som kund att leverera en trygg och stabil drift.
Driftsäkerhet - ett absolut krav!
Svensk support
Vi erbjuder alltid svensk support och det är lätt att få tag i oss om du har några frågor. Vi på SpeechCom IT-support är din första instans att ta kontakt med om du har några frågor och vi har i vår tur Ballou’s support att ta kontakt med om vi inte kan besvara din fråga.
Lagring i Sverige